UCU Festival Featured Image

UCU Festival 2013 – UC The World

Wij heten u van harte welkom op onze campus voor het University College Utrecht Festival “UC The World”.

Het UCU Festival is een jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door het UCSA Festival Team en het UCSA bestuur. De UCSA (University College Student Association) is de studievereniging van alle studenten die studeren op University College Utrecht en die op de internationale campus wonen.

Het hoofddoel van dit festival is het openen van de poorten van UCU om de vele sociale, academische en culturele activiteiten aan ouders en vrienden van studenten en aan alle buren van de campus te laten zien. Dit jaar heeft het festival als thema UC The World – een viering van de culturele diversiteit en de internationale omgeving die duidelijk heerst op onze UCU campus.

Het festival begint om 12.30 uur, met een officiële openingsceremonie om 13:00 uur, op onze campus (Campusplein 1, Utrecht, ingang aan de Prins Hendriklaan).

Wat is er te doen?
Gedurende de dag is er een breed scala aan activiteiten waar u en uw kinderen deel aan kunnen nemen! Hieronder volgt een korte uitleg van de verschillende dingen die u te wachten zullen staan.

Op het podium zullen gedurende de hele dag optredens plaatsvinden, tot 23.00 uur. Onze studenten zullen optreden met dans, drama, en muzikale acts. In de avond (vanaf 18:00) zullen professionele artiesten van buiten de campus optreden, en van 21.00 tot 23:00 uur zal een live DJ de avond afsluiten. Dan zal het festival zich verplaatsen naar de UCSA Bar (onze eigen campus bar), waar we ook u uitnodigen voor een feestje. Voor meer informatie over de optredens op het podium kunt u klikken op deze link (Engels); het volledige programma en de line-up van het podium kunt hier downloaden (Engels). Voor verdere vragen kunt u altijd een email sturen naar ucu.ucsa@uu.nl.

Op de culturele markt “the World” zullen onze studenten, die vanuit de hele wereld komen, kraampjes beheren waar ze over hun culturele tradities, eetgewoontes en gebruiken zullen vertellen. The World is uw kans om een culturele wereldreis in één dag te maken en meer te leren over andere culturen!

Ons sociale en culturele leven op de campus wordt gerund door meer dan 35 commissies, die onder de eerder genoemde University College Student Association vallen. Gedurende de dag zullen onze commissies en disputen vele activiteiten aanbieden, van dans en drama tot lezingen en allerlei sportactiviteiten. Al deze leuke activiteiten zullen ervoor zorgen dat u zich overdag niet hoeft te vervelen! Er is ook een groot aantal activiteiten die speciaal zijn gericht tot kinderen – voor een vol programma met betrekking tot activiteiten voor de kinderen kunt u drukken op deze link (wel in het Engels, maar de activiteiten zijn vertaald naar het Nederlands).

Ten slotte is er de hele dag ook eten en drinken verkrijgbaar, waaronder avondeten. Dus vrees niet: u hoeft geen boterhammen te smeren!

Het UC The World Festival zal nog veel meer verrassingen in petto hebben, dus zorg dat u erbij bent om deze geweldige dag met ons mee te maken!

campus_map_festival


Comments are closed.

Back to Top ↑